Menü

Főoldal / Blog / Új köpenyben a Háromforrás

Blog

Új köpenyben a Háromforrás


2017. 09. 21.

Új köpenyben a Háromforrás

Háromforrás Éttermünk immár egy vadonatúj étlappal és megújult, harmonikus belső kialakítással várja ebédelni vágyó vendégeit, mindezt továbbra is varázslatos erdei környezetben.

A modern, ugyanakkor családias hangulatú belső tér megalkotásakor törekedtünk arra, hogy jó atmoszférát teremtsünk mint a régi mind pedig új vendégeink számára is.

Megújultunk, de célunk a régi maradt: vendégeink maximális elégedettsége! A konyhánkban megalkotott ételek ezután is kielégítik majd a gyermekek és a felnőttek, a vegetáriánusok és a húsimádók, az újdonságokra esetleg a hagyományos ételekre vágyók igényeit is. Hűek maradunk vadételeinkhez, melyek ezentúl előételeink, leveseink és főételeink között is megtalálhatóak lesznek.

A megszokott ételeket modern köntösbe öltöztettük, melyeket ezentúl varázslatos íz világ jellemez.  Garantáljuk, hogy a konyhából kiadott életeket gondos, hozzáértő kezek alkották meg, friss, hazai alapanyagokból összeválogatva. De, hogy ki is álmodja meg ezeket a csodás és ízletes remekműveket?

Varga György konyhafőnökünk, akinek köszönhetően bármikor jó minőségű ételek kerülnek vendégeink asztalára. Gyuri szavait idézve : „ Számomra ez nem munka, hanem hobbi..., imádom ezt csinálni! Dolgoztam sok helyen, többet közt a Budai várban, de Németországban is. Sehol nem tudtam megmutatni kreativitásomat, tudásomat, aztán később abba is hagytam a szakmám gyakorlását közel másfél évre. Aztán jött ez a lehetőség, átgondoltam és úgy döntöttem, hogy adok még ennek a dolognak egy utolsó esélyt. Nem bántam meg! Itt végre alkothatok, szabad kezet kaptam!  A legjobb döntés volt, hogy újra belevágtam. „
A Háromforrás Étterem tökéletes helyszíne lehet egy családi összejövetelnek, egy ballagásnak, céges rendezvény vagy akár egy esküvő lebonyolításának is.

Jöjjenek és teszteljék le újításainkat, hiszen mindezt Önökért álmodtuk meg!

Várjuk Önöket szeretettel!

2017.09.21.

Ajánlataink