Menü

Jogi nyilatkozat

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments

Online jogok – kötelezettségek

1. Személyiségi jogok:

Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészeti adatait, akik akár a weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

Általánosságban adott a lehetőség, hogy oldalunkon bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Elképzelhető azonban, hogy időről időre információra van szükségünk Önről, például a nevére vagy e‐mail címére, ám ilyenkor szándékunk szerint előre ismertetjük Önnel, hogy erre miért, van szükség, és kizárólag az előre meghatározott célokra használjuk fel azt. Erre például ajánlatkérés vagy elektronikus hírlevél megrendelése esetén kerülhet sor. Amennyiben Ön úgy dönt: nem engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

2. Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

Bármilyen úton‐módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább. A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. Partneri, előfizetői vagy közönségadatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a kiadványok olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számottartó kérdések körén.

A honlap tulajdonosa, az általa őrzött magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Honlapunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP‐címe, domain‐neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram ‐ ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomonkövetése céljából, ezután azonban megsemmisítjük azokat.

Az oldalunk tartalmazhat linkeket más honlapokra is. Nem vállalunk felelősséget ezen honlapok személyiségi eljárás módjáért, illetve tartalmáért.

3. Általános szabály:

A honlapra történő belépés és a honlap használata kizárólag a vonatkozó jogszabályokkal összhangban megengedett.

4. Szerzői jog:

Jelen honlap, teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. A honlap tulajdonosa, a honlapon található szövegek, képek, animációk, és egyéb anyagoknak szerzői jogainak és más szellemi tulajdonjogoknak korlátlanul tulajdonosa. Ön jogosult honlapot olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. A honlap tulajdonosa az itt leírtakon kívül semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

Nem vállalunk felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve: korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a jelen honlapra történő belépésből vagy azok használatából erednek. A honlap tulajdonosa, illetve megbízottja, fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül. A honlapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a honlap tulajdonosának részéről, nem minősül nyilvános ajánlattételnek.