Menü

Főoldal / Blog / Hogyan változhat meg az életed mindössze néhány nap pihenéssel

Blog

Hogyan változhat meg az életed mindössze néhány nap pihenéssel


2017. 09. 22.

Hogyan változhat meg az életed mindössze néhány nap pihenéssel

Ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy hogyan is változhat meg az életed, mindössze néhány nap pihenéssel. Nem viccelek, tényleg semmi mást nem kell tenned. Pár nap pihenés után testileg és szellemileg is feltöltődve térsz majd vissza a mindennapokba, a családod arcára pedig őszinte mosolyt varázsoltál az együtt töltött, tartalmas idővel, mindezt telefoncsörgés nélkül.

Nap, mint nap mókuskerékben éljük az életünket, soha nem jut idő magunkra, de ami a legelszomorítóbb, hogy a családunkra sem.  Ez bizony sokszor veszekedéshez, legrosszabb esetben akár sajnos váláshoz is vezethet. A telefon csörgése pedig néha már az agyunkra megy.  És ha mégis sikerülne elszabadulni, a helyszín kiválasztásánál fontos szempont, hogy „mindegy, csak ne kelljen túl messzire menni!„

Lehet, hogy most kételkedsz bennem, hiszen elmondhatod magadról, hogy te igenis szánsz időt a családra, elviszed őket gyönyörű helyekre, de ennek ellenére nem történt különösebb változás. Hogy miért nem? Mert nem a megfelelő helyet választottad!

Kőkapun a természet és az állatok közelsége, a wifi és a térerő hiánya, a kristálytiszta hegyi levegő, a madarak csicsergése, a patak csobogása teszi egyedivé és felejthetetlenné az itt töltött napokat. Hiszen nektek erre van szükségetek: zavartalanul együtt töltött, tartalmas időre!

Befogadóképesség szempontjából természetesen nem tud vetekedni egy több száz fő befogadására alkalmas szállodáéval, vendégszeretete viszont annál hatalmasabb. Fontos számunkra ugyanis a vendégeinkkel való kommunikáció, hogy kivétel nélkül minden vendégünkkel személyes kapcsolatot alakítsunk ki, így bizalommal fordulhatnak felénk bármilyen kéréssel/kérdéssel kapcsolatban, vagy akár egy jó beszélgetés esetén is.

Néhány nap zavartalan pihenés után tehát boldogan, feltöltődve tértek majd vissza a mindennapokba. Újra egy családnak érzitek majd magatokat, a család arcán látható mosolyok pedig őszinték lesznek. Hidd el, másképp néztek majd egymásra ezután, értékelni fogtok minden együtt töltött percet, és ami a legfontosabb, érezni fogod párod szeretetét. Ne legyen kifogás a távolság, ugyanis 3 óra utazás kell ahhoz, hogy nem csak testben, hanem gondolatban is otthon tudjanak hagyni minden munkát, és átszellemülhessenek, hiszen most a végtelen nyugalom, a csend és a harmónia vár Önökre! És ezt bizony nem élhetik át bárhol!

Íme, néhány korábbi vendégünk véleménye itt tartózkodásukról, ők már szembesültek e hely különlegességével, és az írásaikból érezheted majd, hogy nem utoljára jártak nálunk:

„3 éjszakát töltöttünk a Hotelben, félpanziós ellátással. Szuper jó volt minden! A szoba tiszta volt és kényelmes, az étterem nagyon szép, a felszolgált ételek nagyon finomak voltak, változatos volt a menü, hatalmas adagokkal, a fél adaggal is bőségesen jól lehetett lakni. A személyzet a szállodában is és az étteremben is nagyon kedves és segítőkész. A hotel és környéke tiszta, rendezett, a táj gyönyörű. Kerékpáros túrákat tettünk a környéken, a környezet ideális túrázásra és kerékpározásra is. Csend, nyugalom, jó levegő és csodálatos táj. Biztosan visszatérő vendégek leszünk itt! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki "igazi" kikapcsolódásra vágyik, távol a város zajától. Itt biztos nem cseng a mobiltelefon, nincs facebook és internet mert nincs térerő (viszont "vonalas" telefon van a szobában, ahonnan lehet telefonálni ha mégis szükséges). Köszönjük, hogy itt lehettünk!!!„

„Mi nagyon meg voltunk elégedve. Négy napot voltunk itt. A táj és a kastély nagyon szép,szoba tiszta, fürdő fel újítva. Segítő kész személyzet.
A lehangoló kritikusoknak válaszul!:
Ha keresed a hibát,mindig találsz! Könnyű hibát találni,olyan emberek munkájába,akik a te kényelmedet szolgálják ki 10-12óra munka időben!!!
Ha ezt keresi valaki menjen ellenőrnek!!
Szóval, nekünk semmi bajunk nem volt sem az étellel, se a szobával!
Köszönünk mindent!”

„Most tudtam meg, hogy van lányom”

„Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk el ezen a csodálatos helyen.Minden nagyon jó volt,valóban csendes nyugodt hely,felejthetetlen szarvasbőgéssel.Nincs mobil, nincs internet,és nem is hiányzott!!!Csak most hiányoznak a felséges ízű kaják.Le a kalappal a személyzet előtt,tudják mi az igazi vendéglátás!!!! Köszönjük!!!”

„Gyönyörű környezetben, az erdő közepén levő szállodában töltöttünk 3 napot, már nem először. Nagyon kedves a személyzet, jó a konyha, a Zemplén pedig megunhatatlan. Ha valaki a csendet, a csodálatos természetet szeretné élvezni pár napig, akkor ezt a kis hotelt válassza.”

"Egy hét eltöltött idő tapasztalata:Gyönyörű környezet,szolgálatkész,udvarias személyzet.A környéken számtalan érdekes és szép látnivaló.Bármely korosztálynak bátran merem ajánlani.”

„Lélegzetelállító környezet, kedves személyzet, kényelem és regionális ínyencségek. Remekül éreztük magunkat a párommal, és egyáltalán nem hiányoltuk az Internetet. Jó szívvel ajánljuk természetkedvelőknek, vagy azoknak, akik el akarnak vonulni a városok zajától.”

„Városlakóként fantasztikus érzés volt megtapasztalni az igazi mély csendet. A recepciós hölgynek külön köszönet a kedvességéért!”

„Festői táj, páratlan nyugalom, mindenkinek ajánlom, aki lelki feltöltődésre vágyik.”

Ajánlataink