Menü

Főoldal / Blog / Őszi szünet vadregényes környezetben

Blog

Őszi szünet vadregényes környezetben


2017. 09. 18.

Őszi szünet vadregényes környezetben

Hamarosan itt az őszi szünet! Az iskola első megpróbáltatásai után végre az első hosszabb időszak, amikor egy kicsit újra együtt lehet a család.

Nemcsak a szülőknek van szükségük pihenésre, néha kell, hogy a gyerekek is kikapcsolják az agyukat, hogy egy kicsit másról szóljanak a napjaik a házi feladatok írása vagy a versek tanulása helyett.

Az őszi szünet most remek lehetőség arra, hogy kizökkenjenek ebből a mókuskerékből, elbújjanak a világ elől és megvalósítsák mindezt.

Kőkapu a lehető legtökéletesebb helyszín ehhez, hiszen itt a felnőttek és a gyermekek is megtalálják azt az elfoglaltságot, mely számukra a megfelelő kikapcsolódást biztosítja. Néhány napra- talán a felnőttek legnagyobb örömére- búcsút inthetnek a mobiltelefonoktól és végre tényleg arról szólhat majd a pihenés, melyről valójában szólnia kellene… a családról!

Tegyenek egy könnyed sétát a gyerekekkel az ezer színben pompázó erdőben, fedezzék fel a környéket kerékpárral vagy gyalogosan, bowlingozzanak, kóstolják meg finom, házias életeinket megújult étlapunkról, csónakázzanak a Vadászkastély alatt elterülő Áfonyás-tavon és éljenek át felejthetetlen, életre szóló élményeket EGYÜTT.

Amellett, hogy már maga Kőkapu is számos programlehetőséget tudhat magáénak, kiváló kiindulópont a környék nevezetességeinek megtekintéséhez is, melyeket itt tartózkodásuk során semmiképp ne hagyjanak ki. Higgyék el, a gyermekek is élvezni fogják: a felújított gyönyörű Füzéri vár, a Megyer-hegyi Tengerszem, mely hazánk legszebb természeti csodája, vagy a Zempléni kalandpark, ahol akár egy egész napot is el tudnak tölteni.

A fárasztó, de tartalmas nap végén vadonatúj wellness részlegünkben a család minden tagja megtalálja a kedvére valót. Wellness részlegünkben több élményelem is helyet kapott, így a gyermekeknek a számukra kialakított medence, a felnőtteknek pedig a pezsgőfürdők, a szaunák illetve a sókamra teszi majd teljessé az itt töltött napokat.

Ne szalasszák ezeket a ritka és értékes pillanatokat, amelyeket a mai rohanó világban a családjára és pihenésre fordíthatnak!

Ajánlataink