Menü

Főoldal / Blog / Őszi Kőkapui hétköznapok a nyugalom völgyében

Blog

Őszi Kőkapui hétköznapok a nyugalom völgyében


2017. 09. 07.

Őszi Kőkapui hétköznapok a nyugalom völgyében

Végre vége a hőségnek, vakációk kipipálva, a gyerekek pedig újra az iskolapadban. Azzal szerintem Önök is egyetértenek, hogy a nyári időszak ahelyett, hogy a pihenésről szólt volna, sokkal inkább szólt a gyerekzsivajról, az ide-oda rohangálásról és a folytonos tennivalókról. Itt az ideje, hogy a pörgés után most lassítsanak egy kicsit, ugyanis jöhet a jól megérdemelt céltudatos pihenés!

Az őszi nappalok és esték pedig hol is lehetnének tökéletesebbek, mint egy olyan helyen, melyet körülvesz a frissességet sugárzó erdő különleges színeivel, a nyugalom és a háborítatlan csend. Ne ijedjenek meg a hűvösebb napoktól, keljenek bátran útnak és élvezzék az ősz megannyi élményét és varázsát. Csodálják testközelből az ezer színben pompázó természetet, érezzék a friss szellő simogatását arcukon vagy szippantsanak a kristálytiszta hegyi levegőből a Zempléni-hegység egyik leggyönyörűbb pontján, Kőkapun.

Végre jöhetnek a kettesben töltött napok a nyugalom völgyében, távol a város minden zajától és a mobiltelefonok folytonos csörgésétől: éttermünk hangulatos teraszán elfogyasztott vacsorák, egy pohár finom Tokaji bor, romantikus séták a Vadászkastély alatt elterülő tó körül. Pillanatok, melyek a zsúfolt mindennapok után FELBECSÜLHETETLENEK.

Kezdjék el tehát “gyakorolni”, hogy pár napig vagy talán egy egész hétig semmi mással ne foglalkozzanak, csak saját testükkel és szellemükkel és természetesen egymással. Mi pedig abban segítünk, hogy Kőkapun mindezt meg tudják valósítani a számos aktív és passzív kikapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően. Tegyenek egy sétát az erdőben a talaj csendes ropogását hallgatva, kerékpározzanak, csónakázzanak a Vadászkastély alatt elterülő Áfonyás-tavon, élvezzék játéktermünk szórakoztatását, és nem utolsó sorban relaxáljanak VADONATÚJ WELLNESS RÉSZLEGÜNKBEN, melynek megalkotásakor törekedtünk arra, hogy azt a harmóniát, nyugalmat és békességet nyújtsa, melyre a stresszes napok után mindenkinek szüksége van. A teljes megújulás mellett az alábbi élményelemek kaptak helyet, hogy vendégeink minden szükségletét kielégítsék: pezsgőfürdők, gyermekmedence, finn szauna, infrakabin, gőzkabin, panoráma szauna, jéggép, só kamra valamint napozóterasz.

Pihenésre tehát mindig szükség van. Azért, hogy levezessük a bennünk lévő feszültséget, hogy ellazuljunk és hogy újult erővel, feltöltődve térjünk vissza a mindennapokba. Mindezt pedig nem érhetjük el bárhol!

Apropó! Hallott már Ön élőben szarvasbőgést? Ne maradjon ki ebből az egyedi élményből sem, ugyanis szeptemberben szem és fültanúi lehetnek a Zemplén koncertjének. A szarvasok ebben az időszakban kezdik meg nászukat.

Ajánlataink