Menü

Főoldal / Blog / A tökéletes nyaralás tökéletes helyszíne

Blog

A tökéletes nyaralás tökéletes helyszíne


2017. 07. 27.

A tökéletes nyaralás tökéletes helyszíne

Emlékszel, korábban már beszéltünk arról, hogy sajnos te is azok közé tartozol, akiknek a mindennapi feladatok miatt kevés ideje jut a pihenésre és a családjára. Megoldásként néhány nap zavartalan, de tartalmas pihenést ajánlottunk neked egy mesebeli környezetben található kis szállodában, ahol a térerő és a wifi hiányának köszönhetően pár nap kizárólag rólatok szólhat.

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a továbblépés azon az úton, amelyen az első cikkünk óta elindultál, készültünk neked egy fantasztikus ajánlattal. A nyár legnagyobb bedobásakor figyelembe vettük, hogy a felnőttek és a gyermekek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb programlehetőségeket, hogy az itt tartózkodás során azt kapják, amelyre tényleg szükségük van, és, hogy az itt töltött idő ne unalmasan, hanem tartalmasan teljen.  Éppen ezért saját kezűleg állítottunk össze egy olyan programlehetőséget is, mely akár 1 hét itt tartózkodás esetén is minden napra lebontva nyújt kiváló elfoglaltságot. Így már ezzel sem kell foglalkoznod és ezt bizony egyik tourinform iroda polcain sem találod meg.

Szeretnénk tehát figyelmedbe ajánlani fantasztikus nyári csomagajánlatunkat, mely a szállás mellett rengeteg szolgáltatást is biztosít, mindezeket teljesen ingyen!

Jól hallottad, a szálláson kívül minden szolgáltatást ajándékba adunk!

Immár egy megújult és számos élményelemmel bővült fürdő részleggel várjuk kedves vendégeinket egy kellemes wellness pihenésre. Megalkotásakor törekedtünk arra, hogy a család minden tagja megtalálja a kedvére valót, megadja azt a harmóniát,nyugalmat és élményt, melyre a stresszes mindennapok után mindenkinek szüksége van.

Ajánlataink