Menü

Főoldal / Blog / Miért gondolják, hogy egy kisebb szálloda kevesebb élményt nyújt?

Blog

Miért gondolják, hogy egy kisebb szálloda kevesebb élményt nyújt?


2017. 09. 25.

Miért gondolják, hogy egy kisebb szálloda kevesebb élményt nyújt?

Tudom, hogy te is folyton az idő hiányával küzdesz, tudom, hogy bármennyire is próbálsz időt szakítani mindenre, sajnos nem mindig megy.  Megértelek. Sokan úgy gondolják, hogy a méregdrága ékszerekkel és ajándékokkal kárpótolni tudják mindezt. De vannak olyanok is, akik a méregdrága utazásokban hisznek, hiszen azt gondolják, minél drágább, annál nagyobb örömöt tudnak vele szerezni. Ebből a cikkből rá fogsz jönni, hogy ez bizony egy hatalmas tévhit.

Igenis fontos az együtt töltött, minőségi idő, és ennek nem feltétlenül egy óriási és iszonyú drága helyen kell lennie. Gondolj csak bele, elmentek egy ilyen helyre, kiadsz egy csomó pénzt, és nem feltétlenül azt az eredményt hozza, amire te valójában vágysz. Együtt vagytok, de valahogy mégsem.  Egyrészt nem oldódik meg az előző cikkben említett telefoncsörgés hibája sem, ami több veszekedést és vitát generál, mondván elvitted egy gyönyörű helyre, de nem tudsz CSAK RÁ és esetleg a gyerekekre koncentrálni, másrészt szinte elkerülitek egymást a folyton nyüzsgő, több  száz férőhelyes szállodában. Felesleges köröket fogsz, rengeteg pénzt elbuksz, de semmi nem változik.

Ugye jól gondolom, hogy neked nem erre van szükséged?  Sokkal többet ér pár nap zavartalan pihenés elbújva mindentől, ahol a mobiltelefon csörgés még csak szóba sem jöhet, ahol kizárólag a családé a főszerep és ahol a rengeteg programlehetőségnek köszönhetően akár egy hét pihenéssel is  igazi mosolyt varázsolhatsz családod arcára. Ez többet ér bárminél, igaz?

Az előző cikken olvashattad vendégeink értékelését, melyből kiderül, hogy ez nem csak ámítás és átverés és valóban felejthetetlen élményekkel, boldogan hagyták el a szállodát. Az egyik anyuka viccesen meg is jegyezte, hogy számára itt derült ki, hogy van gyereke. Képzeld, annyira egy hullámhosszra kerültek, hogy séta közben  a „kislány” mesélt  anyukájának a jelenlegi szerelméről,melyről természetesen anyának még csak sejtelme sem volt és meglepődött, hogy ez pont itt derült ki. Na nem azért mert eddig nem bízott meg benne, hanem otthon a telefon és a tablet mögé bújva teltek a napjaik, és eszébe nem jutott, hogy ilyen bizalmasan beszélgessen az édesanyjával. Vicces, de annál érdekesebb és elgondolkodtatóbb.

Tudom, hogy kavarognak a kérdések a fejedben, pl. az, hogy mit lehet itt csinálni akár 1 hétig telefon és internet nélkül?, vagy hogy miért kell 3 órát utaznom, hogy pihenjek? stb., de ne aggódj, nem szeretnék benned bizonytalanságot és kérdéseket hagyni, éppen ezért a következő cikkünk pont ezeket a kérdéseket fogja megválaszolni. Ne vedd magadra az információkeresés terhét, számíthatsz a továbbiakban is a segítségünkre!

Ajánlataink