Menü

Főoldal / Blog / Hogyan érd el a legjobb eredményt a legjobb minőségben?

Blog

Hogyan érd el a legjobb eredményt a legjobb minőségben?


2017. 09. 26.

Hogyan érd el a legjobb eredményt a legjobb minőségben?

Biztos már nagyon kíváncsi vagy a válaszokra, melyek az előző cikkünk olvasása után fordultak meg a fejedben. Jó hírünk van, itt a folytatás, melyben most mindenre választ kapsz.

Nem szeretnénk és nem is akarunk neked olyat eladni, amelyre tudjuk, hogy nincs szükséged. Ha visszaemlékszel, a legelső cikkben említettük, hogy nem egy több száz befogadóképességű szálloda vagyunk. És ez nem feltétlenül jelent rosszat. Nagyobb szállodákkal ellentétben a mi állításaink nem megtévesztőek, számunkra nem a magas ár a legfontosabb és a vendégekkel való monoton bánásmód egyenesen tilos!  Minden egyes vendégünkkel jó kapcsolatot építünk ki, így bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban bizalommal fordulhatnak hozzánk.

Gondolj csak bele, valójában mire is van szüksége a vendégeknek a stresszes hétköznapok után? Háborítatlan csendre, végtelen nyugalomra, tartalmas együtt töltött időre a családdal, és végre egy kis menekvésre a mobiltelefon rabságából. Ehelyett, ha nem a megfelelő helyet választod, mit kapsz? Nyüzsgést egy hatalmas szállodában, a telefon ugyanúgy csörög, kellő szolgáltatást nyújtanak ugyan, de nem azt amire neked ténylegesen szükséged van.

Figyelj, tudom, hogy most az jár a fejedben, hogy vajon ha a legtöbben rosszul szolgálnak ki, akkor vajon hova kéne menned, ahol azt kapod meg amire szükséged van. Én nem állítom, hogy tökéletesek vagyunk, de úgy gondolom, elég jól együtt rezgünk vendégeinkkel és nagyon jól tudom, hogy mi vinne téged igazán előre. Én is hasonló cipőben jártam mint te, ezért tapasztalatból tudom, hogy a mi szolgáltatásunk működik.

Az itt töltött napok garantáltan nem fognak unalmasan eltelni, ugyanis amellett, hogy már a környezet és az idevezető út  is ámulatba ejtő, számos aktív és passzív programlehetőségekkel várjuk kedves vendégeinket. Mi nem csak a felnőttekre, hanem a gyermekek jó hangulatára is nagy hangsúlyt fektetünk más szállodákkal ellentétben, így millió elfoglaltságot tartogatunk számukra is. Amellett pedig, hogy már a helyszínen is mindenki megtalálja a számára megfelelő programlehetőséget, kiváló kiindulópont a Zemplénben található nevezetességek megtekintéséhez is. A nemrég felújított Füzéri vár vagy a híres Hollóházi porcelángyár is csak néhány kilométerre található.

Ne sajnálják a 3 óra hosszas utat, ne ez legyen a helyszín kiválasztásának fő szempontja! Higgyék el, ennyi idő kell ahhoz, hogy ne csak testben, hanem szellemileg is otthon tudják hagyni a gondokat/teendőket. Ha elfáradnának út közben, ne aggódjanak, nyugodtan álljanak meg, hisz mint említettem rengeteg nevezetesség várja vendégeinket a környéken.

Ahogy egyik vendégünk mondta: „Valaki azt mondta nekem, hogy ez az egyik utolsó menedékhely a 21. század rohanó mindennapjai között. Nem sokat tévedett.„

Az ő írását az alábbi linket keresztül olvashatják:

http://www.origo.hu/utazas/magyarorszag/20161009-riport-a-hegykozbol-a-kokapu-vadaszkastelybol-es-hazank-legoregebb-erdei-kisvasutjarol.html

Ajánlataink