Menü

Főoldal / Blog / Felejthetetlen nyári vakáció

Blog

Felejthetetlen nyári vakáció


2017. 07. 20.

Felejthetetlen nyári vakáció

Még javában tart a nyári szünet, így ha még nem döntötte el, hol töltsék azt a kis időt, amit manapság pihenésre, de legfőképp családjára fordíthatnak, akkor most figyeljen, hiszen a lehető legjobb helyet kínáljuk Önöknek!

Fontos ugyanis, hogy olyan helyszínt válasszunk, mely a család minden tagja számára a tökéletes pihenést biztosítja, ami valljuk be, nem igazán egyszerű.

A mai gyermekek számára ugyanis a legjobb elfoglaltságot az okostelefon, a tablet, a játékkonzolok jelentik. Néhány szülő örül is ennek, hiszen otthon, biztonságban, szem előtt tartja őket.

De biztosan jó ez így? Önök nem érzik úgy néha, mintha nem is lennének gyermekeik? A mai modern kütyük mögé bújva élik napjaikat, nincs kapcsolatuk a természettel és talán még a szülőkkel sem hajlandóak kommunikálni. Jobban belegondolva ez már nem nevezhető biztonságnak, igaz?

Nem lenne szabad hagyni, hogy a gyermekkoruk így teljen el! Hogy ne éljenek át izgalmas, életre szóló élményeket, melyeket büszkén mesélhetnek majd ők is gyermekeiknek, ahogy ezt most Önök is teszik.

Kőkapun, távol a város zajától és a mobiltelefonok folytonos csörgésétől bátran engedheti, hogy gyermeke átélje azokat a pillanatokat, kalandokat egyedül, melyben egykor Önnek is része volt. Nem is találhatna jobb helyet arra, hogy felügyelet nélkül is biztonságban tudhassa őket, miközben Önök is kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait.

A mesés és vadregényes környezet, a hatalmas játszóvár, a patak, a trambulin, a rengeteg megmászható fa mind-mind új kalandot kínál számukra.

De számos olyan programlehetőséget is kínálunk melyek varázsát együtt élhetik át, legyen szó kerékpárkölcsönzésről, csónakázásról, túrázásról a hűs erdőben, egy nem mindennapi vonatozásról hazánk legöregebb erdei kisvasútján, vagy lubickolásról és relaxálásról vadonatúj wellness részlegünkben.

Hangozzon el az Önök szájából is az a mondat, melyet egy kedves anyuka mondott az itt töltött tartalmas napok után: „ számomra itt derült ki, hogy van gyermekem”, melynek köszönhetően olyan dolgokat is el tudott mondani édesanyjának, melyeket otthon biztosan nem tett volna meg.

Ne hagyják kárba veszni ezeket a ritka és értékes pillanatokat! Kőkapun minden adott ahhoz, hogy az eddigi legkülönlegesebb és legemlékezetesebb nyaralásukat töltsék.

Ajánlataink