Menü

Főoldal / Blog / Téli Felfrissülés, Wellness Élmények a Kastélyudvarban!

Blog

Téli Felfrissülés, Wellness Élmények a Kastélyudvarban!


2018. 12. 11.

Téli Felfrissülés, Wellness Élmények a Kastélyudvarban!

Remélhetőleg már mindenkihez eljutott a hír, hogy szállodánkban egy megújult és számos élményelemmel bővült Fürdő részleggel várjuk kedves vendégeinket egy kellemes wellness pihenésre. Fürdőházunkban a család minden tagja megtalálja a kedvére valót.

Idén télre azonban még egy szinttel tovább léptünk és egy különleges élménnyel bővítettük a szolgáltatásainkat. Azon vendégeink akik ellátogatnak hozzánk részt vehetnek a szauna programjainkon.

sauna

A szaunázás jótékony hatásairól bizonyára már mindenki hallott. Kutatások igazolták, hogy a rendszeresen szaunázók védettebbek a légzőszervi megbetegedésekkel és szívbetegségekkel szemben. A szaunázást többnyire egy csendes, relaxációs tevékenységként ismerhetjük.

DSC_4912-1

Az új élményeket kereső vendégeink azonban kipróbálhatják új szauna programjainkat is. A program alatt a szaunamester egy meghatározott koreográfia alapján szórakoztatja a szaunában tartózkodókat. Az előadás alatt a szaunamester törölközőjével keveri a forró levegőt, illetve különböző aromás illóolajokat alkalmaz amivel frissé és illatossá teszi a környezetet. Egy-egy program 13-15 perc, melyet lehűtés és relaxáció követ.

DSC_4900-1

Azoknak sem kell aggódnia akik még nem próbáltak ilyet, hiszen a szaunamester a program alatt mindig elmondja mit kell csinálnunk.

Ha kedvet kapott látogasson el Kőkapura és legyen Ön is részese ennek az új, még kevéssé ismert élménynek!

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat!

Ajánlataink