Menü

Főoldal / Blog / Ennyi ember nem tévedhet!

Blog

Ennyi ember nem tévedhet!


2017. 09. 29.

Ennyi ember nem tévedhet!

Az utolsó cikkben kizárólag korábbi vendégeink véleményét olvashatod, hogyha még mindig kételkednél, ezekkel bízom benne, hogy meggyőzlek arról, hogy jól fogsz dönteni, ha Kőkaput választod. Ennyi ember biztosan nem téved:

„3 éjszakát töltöttünk a Hotelben, félpanziós ellátással. Szuper jó volt minden! A szoba tiszta volt és kényelmes, az étterem nagyon szép, a felszolgált ételek nagyon finomak voltak, változatos volt a menü, hatalmas adagokkal, a fél adaggal is bőségesen jól lehetett lakni. A személyzet a szállodában is és az étteremben is nagyon kedves és segítőkész. A hotel és környéke tiszta, rendezett, a táj gyönyörű. Kerékpáros túrákat tettünk a környéken, a környezet ideális túrázásra és kerékpározásra is. Csend, nyugalom, jó levegő és csodálatos táj. Biztosan visszatérő vendégek leszünk itt! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki "igazi" kikapcsolódásra vágyik, távol a város zajától. Itt biztos nem cseng a mobiltelefon, nincs facebook és internet mert nincs térerő (viszont "vonalas" telefon van a szobában, ahonnan lehet telefonálni ha mégis szükséges). Köszönjük, hogy itt lehettünk!!!„

„Mi nagyon meg voltunk elégedve. Négy napot voltunk itt. A táj és a kastély nagyon szép,szoba tiszta, fürdő fel újítva. Segítő kész személyzet.
A lehangoló kritikusoknak válaszul!:
Ha keresed a hibát,mindig találsz! Könnyű hibát találni,olyan emberek munkájába,akik a te kényelmedet szolgálják ki 10-12óra munka időben!!!
Ha ezt keresi valaki menjen ellenőrnek!!
Szóval, nekünk semmi bajunk nem volt sem az étellel, se a szobával!
Köszönünk mindent!”

„A múlt héten 3 éjszakát töltöttünk itt a férjemmel. Bent az erdőben, összeolvadva a természettel.
Mesés kis hely, környék, tele látnivalóval, séta, túra lehetőségekkel.Fiatal, készséges, kedves személyzet, remek vendéglátás, finom szájíz, ételek. Külön élmény volt a terepjárós túra. Megéri idelátogatni,én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük!”

„Először pár évvel ezelőtt jártunk itt a férjemmel nászúton. Csodálatos hely, csend és nyugalom! A hotelben szálltunk meg pár napra, ami nagyon ízléses, kellemes hangulatú. A személyzet nagyon kedves, igyekeztek minden kérdésünkre válaszolni. A hotel szolgáltatásai mellett (bowling, játszóház, stb.) a környék is dúskál a felfedezni valókban. A Vadászkastélyt is megnézhettük, ami teljesen elvarázsolt minket... Idén ismét ellátogatunk ide, most már a gyerekekkel együtt..”

„Igazàn különleges ès festôi hely, amely amellett, hogy sok szèp emlèket adott nekünk, maga volt a bèke csodàlatos kis szigete.
Az utànozhatatlan , egyben lèlegzetelàllító termèszeti adottsàgok mellett a vendèglàtàs színvonala is kifogàstalan volt.
Ezen felül a konyha mesteri, a borok finomak, a pàlinkàk zamatosak! :)
Biztosan visszatèrünk mèg!”

„5 év után végre úgy néz ki, hogy megint eljutunk ide, kedvenc helyünkre! A közelmúltban több helyen megfordultam, de egyiket sem vártam ennyire, mint most ezt. Csodálatos hely!”

„Jóval többet ki lehet bírni térerő nélkül, mint a cikkben említett négy nap. Mi 11 éjszakát tartózkodtunk a kastélyban, és bár eleinte hiányzott egy kicsit, de aztán fel sem tűnt hogy se net, se mobiltelefon... Az elektronikus távbosszantási technológiák hiányához nagyon könnyű hozzászokni :)
Az emberek kedvesek, az étel jó és bőséges (reggel-este svédasztal). Éjszaka a szarvasbőgéstől a bagoly-huhogásig minden volt a természet hangjaiból."

„Egyszerűen csodálatos volt ez a hétvége :-)
Minden nagyon szuper volt. A hotel szoba kényelmes és rendezett,az ételek finomak voltak :- Köszönjük hogy itt lehettünk még biztosan visszatérünk​ :-)„

„Gyönyörű szép környezet,olyan,mint a csend szigete :) Mindenkinek ajánlani tudom,hogy látogasson el ide. Mi egy vasárnapi délutánt töltöttünk itt el ,de legközelebb hosszabb időre jövünk,mert van bőven látnivaló a környéken.”

„Ez a hely télen-nyáron egy gyönyörű igazi mesevilág!Imádom!”

„A világ legszebb helyeinek egyike, gyermekkorom óta nagy kedvenc"

Ennyi pozitív vélemény azt gondolom elég bizonyíték ahhoz, hogy lásd, nem értelmetlen dologról beszéltem az eddigi cikkekben. Itt tartózkodásod alkalmával garantálom, hogy neked is ilyen pozitív élményekben lesz részed, hiszen tudod, a te jelenlegi problémádra ez a legtökéletesebb megoldás!

Ajánlataink